Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Aan de slag met een re-integratiebureau

Bent u op zoek naar een re-integratiebureau waar experts werken op het gebied van re-integratie? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Work2Work. Wij hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van re-integratie. Of u nu aan de slag wilt gaan met een re-integratie traject in spoor 1 of spoor 2, wij hebben hier in het verleden al vele werkgevers en werknemers mee geholpen. We vinden het belangrijk om mensen aan het werk te houden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of intakegesprek.

Wat doen re-integratiebureaus precies?

Als u een bedrijf heeft waar iemand werkt die niet goed meer functioneert of arbeidsongeschikt is geraakt, dan is het goed om voor deze persoon een nieuwe functie te zoeken. Laat u deze persoon namelijk bij uzelf in dienst, dan kan dit hoge kosten met zich meebrengen. Beter is het om juist op zoek te gaan naar een andere functie binnen uw eigen bedrijf, of een functie bij een ander bedrijf. Dit is niet altijd even eenvoudig, het is dan goed om een re-integratiebureau in te schakelen voor deze taak. Re-integratiebureaus hebben experts in dienst die ervoor zorgen dat uw werknemer weer aan het werk kan gaan. Wij van Work2Work zijn landelijk actief en we kunnen een positieve uitkomst bieden voor zowel de werkgever als de werknemer.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons re-integratiebureau?

Wilt u meer weten over wat ons re-integratiebureau voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om al uw vragen aan ons te stellen. Wij hebben specialisten die een goede inschatting kunnen maken van de mogelijkheden, die daarbij ook nog eens de contacten en ervaring hebben om een en ander in werking te zetten. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is bij Work2Work.

“Work2Work staat voor u klaar!”