Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Bent u op zoek naar outplacement in Haarlem?

Het kan altijd gebeuren dat er bij een bedrijf economisch gezien iets niet helemaal goed gaat. Het resultaat hiervan is vaak dat er mensen bij het bedrijf moeten vertrekken. Het is niet altijd even makkelijk om dan afscheid te moeten nemen van uw mensen, maar met behulp van outplacement zorgt u ervoor dat deze personen een goede kans hebben op een nieuwe baan. Work2Work is een outplacementbureau voor Haarlem (Noord-Holland), waar mensen werken die heel graag eens voor u gaan kijken bij de mogelijkheden. Wij bieden trainingen aan waarmee uw mensen goed worden voorbereid op de overstap naar een nieuw bedrijf.

Het outplacementbedrijf voor Haarlem

We helpen u graag om een nieuwe baan te realiseren voor uw werknemer. Hier bieden wij als outplacementbureau voor Haarlem (Noord-Holland) en omstreken een pakket aan tools voor aan. Dit zijn tools die u dan op basis van maatwerk bij uw eigen bedrijf in kunt zetten. Dit alles uiteraard met de behoefte van de kandidaat voorop. Bij elk outplacement trajectplan dat we opstellen maken we een plan op maat. We bieden bijvoorbeeld een aantal trainingen aan. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld cognitieve trainingen op basis van NLP, personal coaching, sollicitatie training en meer.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over outplacement bij Haarlem?

Ons outplacementbedrijf voor Haarlem (Noord-Holland) en omstreken staat klaar om u te helpen op alle mogelijke gebieden. We kunnen er in de regel binnen 9 a 12 maanden voor zorgen dat uw werknemer een nieuwe functie heeft bij een ander bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Kom dan gewoon eens langs bij Work2Work of neem telefonisch contact met ons op. We vertellen u dan graag meer over wat er allemaal mogelijk is bij ons. U kunt ook alvast even een kijkje nemen bij de informatie op de overige pagina’s van onze website.

“Work2Work staat voor u klaar!”