Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Re-integratie voor Arbodienst

Bent u een Arbodienst die op zoek is naar een betrouwbaar en succesvol re-integratiebedrijf voor uw klanten?

Re-integratie is de oplossing voor uw klanten!

Re-integratie Spoor 1 en Spoor 2

Wanneer het personeel van uw aangesloten werkgever arbeidsongeschikt raakt ontstaat er een lastige situatie. Dan moet re-integratie worden gestart. Wij kunnen u, de arbodienst assisteren bij het uitvoeren van een Spoor 1 onderzoek en/of een Spoor 2-traject. Work2Work is namelijk gespecialiseerd in deze personele diensten en landelijk actief.

Waarom moet u kiezen voor Work2Work?

  • Wij voorkomen een langdurig verzuimtraject bij werknemer
  • Geen hoge kosten voor werkgever
  • Focus op voorkomen van alle loonsancties UWV
  • Gecertificeerde Register Arbeidsdeskundigen
  • Direct op de hoogte van actuele wetswijzigingen die voor u van belang zijn
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijk aanpak en verschillende trainingen voor werknemer
  • Dossiers op orde, conform Wet Verbetering Poortwachter

Samenwerking

Volgens de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) zijn er een aantal verplichtingen vastgelegd met als uitgangspunt dat snel en effectief ingrijpen de verzuimperiode korter maakt. UWV besteed veel aandacht aan de re-integratie-samenwerking tussen werkgever, bedrijfsarts en werknemer. Als u Work2Work hierbij inschakelt, dan zorgen wij ervoor dat alles in goede banen verloopt, waardoor de werkgever geen loonsanctie zal ontvangen van UWV. Ook zal Work2Work de werknemer van uw klant verder begeleiden en helpen aan een (nieuwe) passende baan bij de huidige of nieuwe werkgever.

Aanpak

De arbodienst of werkgever kan een extern bureau zoals Work2Work inschakelen om de re-integratie uit te voeren. In ons Spoor 2-traject zoeken en kunnen wij een nieuwe, passende functie voor de werknemer bij een ander bedrijf vinden. Al onze inspanningen voor deze werknemer worden conform de wettelijke verplichtingen van ‘Wet Verbetering Poortwachter’ in het dossier bijgehouden.

In het Spoor 2-traject stellen we allereerst een actieplan op met de werknemer. Hierin worden de stappen bepaald die nodig zijn bij het vinden van een nieuwe baan, zoals sollicitatietrainingen, social mediatrainingen en begeleiding bij het vinden van nieuw werk.

Landelijk inzetbaar

Work2Work staat klaar om uw aangesloten werkgever zo snel mogelijk te helpen met haar arbeidsongeschikte personeel. We beschikken over een zeer uitgebreid landelijk netwerk, we denken met u mee en wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Hoe eerder u in actie komt, hoe eerder u een langdurig verzuimtraject kunt voorkomen voor uw klanten. Work2Work is tevens landelijk inzetbaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lisse en wij hebben verschillende begeleidingslocaties door heel Nederland.

Bent u opzoek naar een succesvol en landelijk re-integratiekantoor voor uw klanten? En wilt u de werknemers van uw klanten zo spoedig mogelijk aan een nieuwe baan helpen?

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u ons bellen via: 0252-417928 of e-mail: info@work2work.nl