Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Meer weten over re-integratie in Utrecht?

Indien u meer wilt weten over re-integratie in Utrecht, dan raden wij u aan om hierover eens contact op te nemen met Work2Work. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is als het op re-integratie aankomt. We kunnen samen met u bekijken of een re-integratie 1e spoor mogelijk is, of dat het toch beter is om voor een re-integratie 2e spoor te gaan. U kunt onze specialisten op het gebied van arbeidsbemiddeling ook inschakelen voor een breed scala aan andere diensten. Hierover vindt u meer informatie op onze website.

Het re-integratiebureau voor Utrecht

Bent u op zoek naar een re-integratiebedrijf voor Utrecht dat zo snel mogelijk voor u aan de slag kan gaan? Wij komen dan bij u langs om met u en uw werknemer te praten. We bekijken wat er precies aan de hand is en of er mogelijkheden zijn om deze werknemer binnen uw bedrijf een andere functie te geven. Dit noemen we 1e spoor re-integratie. U kunt er ook voor kiezen om uw werknemer te helpen bij het vinden van een baan bij een ander bedrijf. Wij kunnen dit ook voor u doen. Dit noemen wij dan 2e spoor re-integratie. Indien u hier meer over wil weten kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen over dit onderwerp.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Op zoek naar een re-integratiebedrijf voor Utrecht?

Bij Work2Work werken mensen met veel ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij zorgen er graag voor dat uw werknemer zo snel mogelijk aan een nieuwe baan komt. Dan wel binnen uw bedrijf, dan wel bij een ander bedrijf. We vinden het heel belangrijk om hier zo grondig en professioneel mogelijk mee om te gaan, zodat uw bedrijf niet verder op kosten wordt gejaagd. Daarbij willen we graag dat de betreffende persoon snel weer zijn of haar bijdrage kan leveren aan het arbeidsproces.

“Work2Work staat voor u klaar!”