Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Op zoek naar outplacement in Amsterdam?

Heeft u een of meerdere werknemers die in verband met economische motieven geen plek meer hebben binnen uw bedrijf? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Work2Work. We hebben veel ervaring met outplacement voor Amsterdam (Noord-Holland), waarbij we ervoor zorgen dat werknemers aan de slag kunnen gaan bij een ander bedrijf. Wij nemen u dit werk graag uit handen, aangezien het een proces is dat veel tijd kan kosten. U kunt zich dan met andere zaken binnen uw bedrijf bezig blijven houden. Wij regelen hierbij de begeleiding, het advies en de bemiddeling die nodig zijn om uw werknemer zo goed mogelijk verder te helpen.

Het outplacementbedrijf voor Amsterdam

Bent u op zoek naar een outplacementbureau voor Amsterdam (Noord-Holland) en omstreken? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van Work2Work. We hebben mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het arbeidsproces. We bieden uw werknemer een aantal trainingen aan, waarmee het mogelijk is om een functie te vinden die past bij de capaciteiten van uw werknemer. Work2Work is een geheel gecertificeerd re-integratiebedrijf. We hebben dan ook veel ervaring in sollicitatietrainingen, arbeidsbemiddeling en coaching.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons outplacementbedrijf voor Amsterdam?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u heeft bij ons outplacementbureau voor Amsterdam (Noord-Holland) en omstreken, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met ons. We hebben hetzelfde doel als u: uw werknemer zo snel mogelijk weer aan werk helpen. In de regel is dit een proces dat 9 tot 12 maanden duurt. Wij willen uw werknemer zo snel mogelijk weer aan een baan helpen op het passende niveau. Wij zijn al jaren bezig met het begeleiden van outplacementtrajecten en gaan ook graag voor u aan de slag. Meer weten? U kunt dan ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website.

“Work2Work staat voor u klaar!”