Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Specialisten op het gebied van outplacement trajecten

Heeft u een of meerdere werknemers in dienst die door bedrijfseconomische redenen boventallig zijn geraakt? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Work2Work. U wilt deze persoon toch graag aan een andere functie helpen bij een ander bedrijf, wij helpen u daarbij. Het kost heel wat tijd om voor uw werknemer een alternatief te vinden, het is dan beter om hier een gespecialiseerd bureau voor in te schakelen. Wij zorgen hierbij voor een goede begeleiding, gedegen advies en bemiddeling met andere bedrijven. We zetten een outplacement traject op dat als doel heeft dat uw werknemer gewoon aan het werk kan blijven. Tevens zijn wij actief door heel Nederland.

Outplacement trajecten opzetten

Bij het opzetten van een outplacement traject is het heel belangrijk om de wensen en mogelijkheden van uw werknemer goed in de gaten te houden. Het doel mag duidelijk zijn: uw werknemer zo snel mogelijk aan een andere baan helpen. Als u ons inschakelt voor dit outplacement traject, dan heeft deze persoon in de regel binnen 9 tot 12 maanden weer werk. We hebben het dan over een goed betaalde functie die geheel op het eigen niveau is afgestemd. Indien nodig zorgen we dat er training wordt geregeld, waarnaast wij actief voor uw werknemer op zoek gaan naar een geschikte functie.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Aan de slag met outplacement trajecten

Bij ons outplacement traject bieden wij een aantal verschillende tools aan. We hebben het dan onder andere over sollicitatietraining, coaching, netwerkbijeenkomsten, jobhunting en arbeidsbemiddeling. Alles wat maar nodig is om ervoor te zorgen dat uw werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag kan. We hebben register arbeidsdeskundigen in dienst die er altijd voor zullen zorgen dat uw werknemer zo snel mogelijk in een nieuwe baan kan beginnen. Wilt u hier meer over weten, of ons inschakelen voor een outplacement traject? Dan nodigen we u van harte uit om eens contact met ons op te nemen hierover.

“Work2Work staat voor u klaar!”