Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Meer weten over re-integratie in Rotterdam?

Als u meer wilt weten over re-integratie in Rotterdam en omstreken, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Work2Work. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij een re-integratietraject. Als re-integratiebureau voor Rotterdam en omstreken weten we als geen ander wat u allemaal nodig heeft om een zo goed mogelijke re-integratie mogelijk te maken. Ons re-integratiebedrijf voor Rotterdam (Zuid-Holland) heeft mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat uw werknemer snel weer aan de slag kan gaan.

Aan de slag met re-integratie voor Rotterdam

Als re-integratiebureau voor Rotterdam komen we om te beginnen eens bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. We gaan in gesprek met u en uw werknemer, om te bekijken wat er precies aan de hand is. We bekijken welke mogelijkheden er zijn binnen uw bedrijf om deze werknemer een andere functie aan te bieden. Mocht het zo zijn dat er geen functie beschikbaar is, dan is het wellicht beter om te gaan kijken of er bij een ander bedrijf plaats is voor uw werknemer. Ook hierin nemen wij het voortouw, om er voor te zorgen dat uw werknemer zo snel mogelijk ergens anders aan de slag kan.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons re-integratiebedrijf voor Rotterdam?

Als u meer wilt weten over ons re-integratiebureau voor Rotterdam en omstreken, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We staan altijd klaar om u te voorzien van het best mogelijke advies over re-integratie. Bij Work2Work werken mensen die experts zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling en die klaar staan om u de re-integratie van uw werknemer uit handen te nemen. In een persoonlijk gesprek over re-integratie in Rotterdam nemen zij graag alle mogelijkheden eens met u door.

“Work2Work staat voor u klaar!”