Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Re-integratie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van re-integratie in Amsterdam? Een bedrijf dat uw mensen kan helpen aan een terugkeer in het werkproces? Wij hebben de mensen klaarstaan om dit voor u mogelijk te maken. We kunnen hierbij voor u als re-integratiebureau voor Amsterdam een re-integratie op het 1e spoor en het 2e spoor in werking zitten. Hierbij kunt u er op rekenen dat wij ervoor zorgen dat er goed naar alle mogelijkheden op dit gebied wordt gekeken. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact op met Work2Work om alle mogelijkheden met ons door te nemen.

Het re-integratiebureau voor Amsterdam

Als u een werknemer heeft die niet meer kan functioneren binnen de huidige functie, dan heeft u hier verschillende mogelijkheden. U kunt deze persoon ontslaan, maar het is ook mogelijk om een re-integratiebedrijf voor Amsterdam in te schakelen om voor u te bekijken of een re-integratie tot de opties behoort. We kunnen dan bekijken of een re-integratie 1e spoor mogelijk is, waarbij uw werknemer bij u in dienst blijft, maar dan wel een andere functie inneemt. Of we kunnen kijken naar de mogelijkheden van een re-integratie 2e spoor, waarbij we gaan zoeken naar een andere functie bij een ander bedrijf.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons re-integratiebedrijf voor Amsterdam?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is met Work2Work, dan nodigen wij u van harte uit om eens contact met ons op te nemen. We nemen dan alle mogelijkheden op het gebied van re-integratie in Amsterdam met u door. We vinden het belangrijk om u en uw mensen zo goed mogelijk te helpen met de re-integratie. Zo voorkomt u hoge kosten en kunnen uw mensen zo snel mogelijk weer aan de slag in een andere functie. U kunt ook altijd even kijken op onze website om hier meer informatie te vinden over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.

“Work2Work staat voor u klaar!”