Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Een re-integratietraject tweede spoor voor een werkgever

Heeft u als werkgever een werknemer in dienst die langdurig ziek is geweest? Komt deze werkgever nu na lange tijd weer terug bij uw bedrijf en is het nu aan u om deze persoon een passende functie binnen uw bedrijf aan te bieden? Het is natuurlijk mogelijk dat uw werknemer weer honderd procent is en gewoon in de oude functie aan de slag kan. Maar het kan ook zo zijn dat uw werknemer na de ziekte niet meer zijn of haar oude werk kan doen. Dan is het belangrijk om een vervangende functie te vinden die aansluit op wat er momenteel mogelijk is. Work2Work helpt u hier graag bij.

Een re-integratietraject tweede spoor vanuit een werkgever opstarten

We hebben bij Work2Work veel ervaring met het opzetten van trajecten waarbij mensen weer terugkomen bij hun oude bedrijf. Vaak is dat niet makkelijk. Iemand is zwaar ziek geweest of heeft een aandoening gehad waardoor het niet mogelijk meer is om het oude werk te blijven doen. U bent dan wettelijk verplicht om deze persoon toch een baan aan te bieden bij uw bedrijf. De vraag is dan natuurlijk of een dergelijke functie ook aanwezig is, of dat deze speciaal moet worden gecreëerd. U kunt ons dan inschakelen om dit gehele traject in goede banen te leiden. Uw werknemer krijgt dan een passende functie en u voorkomt een loonsanctie van het UWV!

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over het opzetten van een re-integratie tweede spoort voor uw werkgever?

Als u met een re-integratietraject tweede spoor voor uw werkgever wilt beginnen, dan is het belangrijk om hier alle kennis voor in huis te hebben. Waar moet u aan voldoen bij het opzetten van een dergelijk traject? Wat is de tijdlijn die hierbij komt kijken? Hoe zorgt u ervoor dat alles wettelijk helemaal goed is geregeld? We staan altijd klaar om u hierbij te helpen. We zetten samen met u een plan van aanpak op om alles zo goed mogelijk te regelen, zowel voor uzelf als voor uw werknemer.

“Work2Work staat voor u klaar!”