Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Outplacement in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van outplacement in Hoofddorp? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. Ons bedrijf heeft experts in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Als outplacementbureau voor Hoofddorp (Noord-Holland) en omstreken hebben we heel wat mensen in dienst die veel ervaring hebben op het gebied van outplacement. We helpen uw werknemers die boventallig zijn geworden aan werk op hun niveau. Dit doen wij door middel van een programma dat we samen met u helemaal op maat aanbieden.

Het outplacementbedrijf voor Hoofddorp

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw boventallige werknemers snel weer aan de slag kunnen. Hiervoor kunt u altijd even contact opnemen met Work2Work. Bij ons bedrijf vindt u namelijk mensen die alles weten van outplacement in Hoofddorp (Noord-Holland). Heeft u personeel dat om economische redenen geen plek meer kan hebben bij uw bedrijf. Als u deze mensen dan toch graag wil helpen aan een nieuwe baan bij een ander bedrijf, dan is outplacement hier een prima oplossing voor. Neem eens contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, om daarin door te nemen met ons wat een outplacementbureau voor Hoofddorp allemaal voor u kan betekenen.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Met outplacement weer aan het werk

Het is nooit fijn om afscheid te moeten nemen van mensen die bij uw bedrijf werken. Het is dan goed om mensen in te schakelen die ervaring hebben met het weer aan werk helpen van werknemers. We bieden u en uw boventallige personeel hiervoor cursussen aan. Ook gaan we voor u aan de slag met een jobhunt, om op die manier precies de juiste baan te vinden voor uw mensen. Meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan kunt u altijd even een kijkje komen nemen op onze website. U kunt dan natuurlijk ook even contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen.

“Work2Work staat voor u klaar!”