Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Alles op het gebied van outplacement in Rotterdam

Heeft u een bedrijf in Rotterdam waar het economisch even wat minder goed loopt? Bent u hierdoor genoodzaakt om personeel te laten gaan? Als u hierbij een outplacement traject in Rotterdam op wilt starten, dan raden wij u aan om contact op te nemen met Work2Work. We hebben namelijk een groot aantal mensen in dienst die graag aan de slag gaan om voor uw boventallige personeel nieuw werk te vinden. We gaan hierbij altijd uit van de mogelijkheden van uw personeel, zodat we een baan kunnen vinden die van hetzelfde niveau is. Als outplacementbedrijf voor Rotterdam (Zuid-Holland) hebben we hier door de jaren heen veel ervaring mee opgedaan.

Een outplacementbureau voor Rotterdam en omstreken

Het is de taak van een outplacementbedrijf voor Rotterdam (Zuid-Holland) om ervoor te zorgen dat uw personeel dat boventallig is geworden een nieuwe baan kan nemen. We komen graag eens bij u langs om met u door te nemen wat de mogelijkheden zijn op dit gebied. We geven trainingen waarmee we uw mensen leren solliciteren, maar ook trainingen op het gebied van NLP. We laten uw mensen deelnemen aan netwerkbijeenkomsten en gaan actief op zoek naar een goede baan. Meestal duurt het traject voor uw werknemer zo’n 9 tot 12 maanden.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Het outplacementbedrijf voor Rotterdam

Als u een outplacementbedrijf voor Rotterdam (Zuid-Holland) zoekt, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. We hebben namelijk alle ervaring om ervoor te zorgen dat uw personeel snel een nieuwe baan vindt. Wilt u meer weten over ons bedrijf en over outplacement in Rotterdam of de regio? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We staan altijd klaar om u te helpen met het weer aan een baan helpen van mensen die bij uw bedrijf overtallig zijn geworden.

“Work2Work staat voor u klaar!”