Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Alles op het gebied van outplacement in Leiden

Het is een situatie waar elk bedrijf wel in terecht kan komen. U heeft personeel dat hard voor u werkt, maar door een economische reden is het toch noodzakelijk dat er mensen bij u gaan vertrekken. Het is dan goed om eens een kijkje te nemen bij een outplacementbureau voor Leiden (Zuid-Holland), dat er voor kan zorgen dat deze mensen zo snel mogelijk weer elders aan het werk gaan. Bij Work2Work vindt u experts op het gebied van outplacement in Leiden, die graag eens met u om tafel gaan zitten om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Het outplacementbedrijf voor Leiden

Een outplacementbedrijf heeft een duidelijke taak. Er voor zorgen dat mensen die boventallig zijn geworden bij hun eigen bedrijf snel aan een nieuwe baan komen. Een baan van hetzelfde niveau als het werk dat ze hiervoor al hebben gedaan bij hun huidige werkgever. Wij zorgen hiervoor door de mensen die op zoek zijn naar nieuw werk bij te staan met trainingen, maar ook door voor hen op zoek te gaan naar een goede baan. Dit doen wij onder andere door trainingen te geven op het gebied van NLP, maar ook door een goede sollicitatietraining te geven. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan gewoon even bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf die u op onze website terug kunt vinden.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Het outplacementbedrijf voor Leiden inschakelen

Als outplacementbureau voor Leiden (Zuid-Holland) weten we als geen ander hoe er te werk moet worden gegaan als er een nieuwe baan moet worden gezocht. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Samen met u stellen we dan een traject op, met als einddoel een nieuwe baan voor uw personeel. U vindt onze contactinformatie elders op onze website. Maak een afspraak met ons om met ons door te nemen wat Work2Work ook voor u kan betekenen.

“Work2Work staat voor u klaar!”