Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Re-integratie in Den Haag

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van re-integratie in Den Haag? Specialisten die precies weten hoe er omgegaan moet worden met werknemers die niet meer kunnen functioneren binnen hun huidige functie. We gaan als Work2Work graag eens met u om tafel om te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van re-integratie. Als re-integratiebureau voor Den Haag kunt u ons inschakelen voor zowel een re-integratie 1e spoor als een re-integratie 2e spoor. Ons re-integratiebedrijf voor Den Haag heeft mensen in dienst die als geen ander weten wat er op het gebied van re-integratie allemaal mogelijk is.

Het re-integratiebedrijf voor Den Haag

We raden u aan om eens bij ons te komen kijken als u de mogelijkheden door wilt nemen die wij u te bieden hebben. We kunnen gaan kijken of een re-integratie 1e spoor mogelijk is. Hierbij blijft de werknemer bij u in dienst, maar dan in een andere functie. Dit kan een geheel andere functie zijn, die wel op de mogelijkheden van uw werknemer is afgestemd. Als re-integratiebureau voor Den Haag staan we ook klaar om te kijken of er een re-integratie 2e spoor mogelijk is. Hierbij vertrekt de werknemer bij uw bedrijf, om bij een ander bedrijf een nieuwe functie te gaan bekleden.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over re-integratie in Den Haag?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Work2Work u te bieden heeft. We hebben namelijk een bedrijf voor u klaarstaan met experts op het gebied van alles wat met arbeidsproblematiek te maken heeft. U kunt ook even op onze website kijken om te zien wat wij hier allemaal voor informatie over dit onderwerp voor u klaar hebben staan. Bij Work2Work werken mensen die er in de regel binnen 9 tot 12 maanden voor zorgen dat uw mensen weer aan het werk zijn.

“Work2Work staat voor u klaar!”