Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Aan de slag met re-integratie in Haarlem

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van re-integratie in Haarlem (Noord-Holland)? Een bedrijf waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan met de re-integratie van uw personeel. Heeft u mensen in dienst die hun functie niet meer uit kunnen voeren en die nu een andere functie moeten bekleden? Wij gaan dan graag voor u kijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. We bieden de mogelijkheid voor zowel re-integratie 1e spoor als 2e spoor. Samen met u en uw werknemer gaan wij bekijken wat de mogelijkheden op deze gebieden zijn.

Het re-integratiebureau voor Haarlem

Als re-integratiebedrijf voor Haarlem kunnen wij voor u zowel bekijken of een 1e of 2e spoor re-integratie mogelijk is. Bij een 1e spoor re-integratie gaan wij bekijken of er nog mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf. We hebben het dan niet over de oude functie die door de werknemer bekleed werd, maar juist over een nieuwe functie die beter aansluit op de mogelijkheden van deze werknemer. Bij 2e spoor re-integratie gaan we dan weer bekijken of het mogelijk is om bij een ander bedrijf een functie te gaan bekleden. We vertellen u graag meer over wat er op deze gebieden allemaal mogelijk is.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons re-integratiebedrijf voor Haarlem

Als re-integratiebureau voor Haarlem en omstreken hebben wij mensen in dienst die alles weten over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van re-integratie en outplacement. We helpen uw mensen graag om aan een nieuwe baan te komen, zodat het arbeidsproces kan worden voortgezet. Uw bedrijf heeft dan niet meer te maken met hoge extra kosten. Meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen. We hebben ook op onze website duidelijke informatie klaarstaan over alles wat met re-integratie te maken heeft.

“Work2Work staat voor u klaar!”