Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Aan de slag met een outplacementbureau

Heeft u een of meerdere werknemers die boventallig zijn geworden om bedrijfseconomische redenen? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze mensen niet in de kou blijven staan. Met een outplacementtraject zorgt u ervoor dat uw werknemers weer aan de slag kunnen gaan bij een ander bedrijf. Als outplacementbureau hebben wij hier veel ervaring mee. We hebben register arbeidsdeskundigen in dienst die als geen ander weten hoe uw mensen aan een nieuwe baan geholpen kunnen worden. Meer weten? U vindt uitgebreide informatie hierover op onze website.

Outplacementbureaus

Bent u op zoek naar een outplacementbureau dat uw mensen helpt om een nieuwe baan te vinden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. We hebben de mensen in dienst die veel ervaring hebben met het aan werk helpen van mensen die overtallig zijn geraakt bij hun huidige bedrijf. U wilt er dan toch ook voor zorgen dat deze mensen, die misschien al heel wat jaar bij u hebben gewerkt, een goede, nieuwe baan krijgen? We bieden uw medewerker daarbij een traject aan dat bestaat uit trainingen, begeleiding, sollicitatie oefening, jobhunting en nog veel meer.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons outplacementbureau?

Als u meer wilt weten over outplacementbureaus en wat ze voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om eens contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om voor u en uw mensen aan de slag te gaan. U kunt natuurlijk ook altijd even op onze website kijken om te zien wat voor mogelijkheden u allemaal bij ons hebt. Naast outplacement kunt u ons ook inschakelen voor een breed scala aan andere diensten op het gebied van personeel en werk. Ook hier kunt u op onze website een schat aan meer informatie over vinden.

“Work2Work staat voor u klaar!”