Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Outplacement in Den Haag

Het is altijd vervelend om te moeten constateren dat er geen ruimte meer is voor een of meerdere van uw werknemers. Als dit om economische redenen het geval is, dan is het goed om te kijken of er een outplacement traject opgestart kan worden. Wij verzorgen outplacement in Den Haag (Zuid-Holland) en andere steden als Leiden, Rotterdam en Amsterdam, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat wij ons volledig inzetten om uw mensen zo snel mogelijk aan nieuw werk te helpen. We hebben hier veel ervaring mee en verzorgen voor uw mensen een geheel traject aan trainingen en begeleiding, waarbij wij ook voor uw mensen achter een nieuwe baan aangaan.

Een outplacementbureau voor Den Haag inschakelen

Het is goed om met een specialist op het gebied van outplacement te praten als u wilt dat uw mensen zo snel mogelijk een goede baan elders vinden. We komen dan bij u langs voor een gesprek met u, maar ook met uw overtallige personeel. We gaan er natuurlijk voor om een baan te vinden van hetzelfde niveau als het werk dat ook bij u werd gedaan. We maken hierbij gebruik van een doelgerichte aanpak, waarvan in het verleden is gebleken dat deze wel degelijk werkt. In de regel hebben kandidaten waar wij voor aan het werk gaan al binnen 9 tot 12 maanden weer een nieuwe baan.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons outplacementbedrijf voor Den Haag?

Als u meer wilt weten over ons outplacementbureau voor Den Haag (Zuid-Holland) en omstreken, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan namelijk klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk uw mensen naar een ander bedrijf kunt zien gaan. We maken gebruik van een persoonlijke aanpak, waarmee we het vertrouwen willen scheppen dat we serieus op zoek zijn naar de perfecte oplossing. Meer weten? U kunt dan ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website.

“Work2Work staat voor u klaar!”