Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Outplacement door reorganisatie

Heeft u mensen in dienst die uw bedrijf moeten verlaten door een reorganisatie? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld voor deze mensen. U kunt er voor kiezen om deze mensen gewoon te ontslaan vanwege reorganisatie, maar het is ook mogelijk om aan de slag te gaan met outplacement. U helpt deze mensen dan met het vinden van een nieuwe baan, of met het opzetten van een eigen bedrijf, zodat zij verder kunnen met hun carrière. Work2Work helpt u hier graag bij. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een outplacement zo goed mogelijk te regelen.

Een outplacement traject vanwege een reorganisatie opstarten

We hebben bij Work2Work mensen in dienst die alles weten over het zo goed mogelijk opzetten van een outplacement traject. We raden u dan ook aan om eens te komen kijken bij de mogelijkheden die u op dat gebied bij ons heeft. Outplacement omvat de begeleidende diensten die er bij een bedrijf worden opgezet als ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers geholpen worden in de richting van een nieuwe betrekking. Er zijn natuurlijk meerdere manieren om dit mogelijk te maken. We gaan graag eens met u om tafel om met u door te nemen om welke mogelijkheden het hier precies gaat.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over een outplacementtraject na een reorganisatie?

We staan bij Work2Work klaar om u te helpen met het uitvoeren van een goed outplacementtraject na een reorganisatie. Maar dat is niet het enige waarbij wij u kunnen ondersteunen. Zo is ons bedrijf ook gespecialiseerd op het gebied van een re-integratietraject als een van uw werknemers na een langdurige ziekte weer terugkomt. We helpen u bij het zoeken van een geschikte functie voor deze werknemer. Neem gewoon even een kijkje op onze website om hier meer te lezen over de zaken op gebied van werk waar wij u allemaal bij kunnen helpen.

“Work2Work staat voor u klaar!”