Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Personal Coaching

Wat houdt personal coaching in?

Bij sommige werknemers kunnen bepaalde situaties in hun privéleven een negatieve invloed hebben op hun werkvaardigheden, gedrag of emoties op de werkvloer. Denk hierbij aan stress, ingewikkelde situatie binnen de familie/gezin, druk leven, ziekte, weinig slaap of dergelijke. In zulke gevallen biedt Personal Coaching een positieve uitkomst. Zo kan Work2Work de werknemer(s) weer op het juiste pad helpen. Op die manier kunnen zij ook op de werkvloer weer goed functioneren.

Balans

Het Personal Coaching-traject is gericht op het bewust worden van de onbewuste manier van communiceren en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid hiervoor. Het resultaat moet leiden naar meer balans tussen werk en privé bij uw werknemers. Als doel moet Personal Coaching inzicht geven in hun eigen krachten van communiceren (zowel verbaal als non-verbaal) en handelen, zodat uw werknemer effectief en proactief zijn of haar eigen werk kan uitvoeren. Het beoogde resultaat is dat de houding en gedrag richting de omgeving ten positieve veranderen. Hierdoor wordt de werknemer duurzaam inzetbaar voor de werkgever.

Meer informatie?

Wilt u graag de Personal Coaching-begeleiding regelen voor uw werknemer? Heeft uw werknemer die extra hulp nodig om te kunnen groeien?

Neem dan gelijk contact met ons op via: 0252-417928 of e-mail: info@work2work.nl