Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Mediation

Wat is Mediation?

Soms leidt het binnen een bedrijf wel eens tot arbeidsconflicten op de werkvloer en dan is het lastig om daar samen met uw werknemer(s) uit te komen. Work2Work is als neutrale derde partij gespecialiseerd om deze conflicten tussen twee of meer personen, partijen of groepen naar een concrete oplossing te begeleiden. Dit heet ‘conflictbemiddeling‘ of beter gezegd ‘mediation’.

Doel

Het doel van mediation is een oplossing tot stand te laten komen waarin beide partijen zich kunnen vinden en die in hun belangen op aanvaardbare wijze tegemoetkomen. Work2Work handelt volledig conform de beroepsstandaard van Nederlands Mediation Instituut (NMI) in Rotterdam.

Voordelen

Een mediation-traject via Work2Work voorkomt dat u met hoge advocaatkosten te maken krijgt en dat je verwikkeld raakt in juridische procedures. Daarnaast bespaart het tijd en is het minder stressvol dan een rechtszaak, want je bent minder afhankelijk van derden. Je bepaalt zelf wat er gebeurt, doordat je met elkaar in gesprek gaat. Tot slot gaat Work2Work oplossingsgericht te werk en heb je te maken met gesprek van informeel karakter.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze mediation-trajecten? Onze NMI gecertificeerde register mediator, Edvard Hazebroek, vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

Voor meer informatie kunt u ons bellen via: 0252-417928 of e-mail: info@work2work.nl

Wij helpen u met:

  • Het formuleren van het probleem
  • Het inventariseren van de belangen van de betrokken partijen
  • Het in kaart brengen van de gemeenschappelijke belangen
  • Het formuleren van de oplossing en de weg ernaar toe

Klanttevredenheid

In een onafhankelijk onderzoek door Enneus in 2021 is de klanttevredenheid gemeten op: 8,0.

Uitstroom

Met een hoog uitstroompercentage scoort Work2Work boven de landelijk gemiddelde norm van UWV.

Certificaten

Wij zijn gecertificeerde specialisten met o.a. NMI, BSI, NLP, NVvA, Hobéon SKO, en SRA certificaten.