Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Re-integratie tweede spoor voor uw werknemer

Bent u als werknemer bij een bedrijf langdurig ziek geweest en is het nu tijd om weer aan de slag te gaan? Uw werkgever is dan verplicht om u zo spoedig mogelijk weer aan het werk te krijgen. Er is hier een wet voor die Wet Verbetering Poortwachter heet. Een wet waarin is bepaald waar zowel u als uw werkgever moet voldoen bij het uitvoeren van een re-integratie tweede spoor voor een werknemer. Indien bij uw bedrijf deze kennis niet aanwezig is, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact op te nemen met Work2Work. Bij ons bureau werken mensen die uw werkgever graag helpen om alles zo goed mogelijk voor u te regelen.

Een re-integratietraject tweede spoor voor een werknemer opzetten

Bij het opzetten van een goed re-integratietraject tweede spoor voor een werknemer moet een tijdlijn aangehouden worden. Hierin moet u na zes weken ziek te zijn geweest een gesprek hebben met de bedrijfsarts of arbodienst. Er wordt dan bekeken wat u met uw gezondheid allemaal nog wel of niet kan. Een dergelijke analyse heet een Probleemanalyse. Daarin wordt dan ook gezet wat er allemaal nodig is voor een succesvolle re-integratie. Indien uw werkgever hier assistentie bij nodig heeft, dan kan Work2Work hiervoor worden ingeschakeld.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over een succesvol re-integratietraject tweede spoor voor een werknemer?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die we u bij Work2Work kunnen bieden op het gebied van re-integratie, dan mag u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met een succesvolle re-integratie. We bekijken samen met u en uw werkgever of uw werk kan worden aangepast aan uw veranderde mogelijkheden, of dat u ander werk kunt krijgen. Zo willen wij er aan bijdragen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan op de arbeidsmarkt.

“Work2Work staat voor u klaar!”