Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Re-integratie van een langdurig zieke werknemer

Heeft u een werknemers die gedurende lange tijd ziek of arbeidsongeschikt is, of die om een andere reden niet heeft kunnen werken voor uw bedrijf? Dan is het niet altijd even makkelijk om deze persoon weer in uw bedrijf terug te brengen. Het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn dat deze persoon door de ziekte niet in staat is om hetzelfde werk uit te voeren als hiervoor. Dan moet u bekijken of u een andere functie kunt vinden voor deze persoon. We raden u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. We hebben veel ervaring met re-integratie van een langdurig zieke werknemer en helpen u hier ook graag bij.

Een re-integratietraject voor een langdurig zieke werknemer aangaan

Als u een een langdurig zieke werknemer heeft die u graag binnen uw bedrijf weer aan het werk wil helpen, dan is het belangrijk om hier een goed re-integratieproject voor op te zetten. U bent naar aanleiding van de Wet Verbetering Poortwachter verplicht om het re-integratietraject in werking te zetten. Dit is een intensief traject waar behoorlijk wat werk bij kan komen kijken. Het is dan goed om een bureau in te schakelen waar ervaring hiermee in huis is. U bent dan bij Work2Work aan het juiste adres. We nemen u graag het werk dat hiermee te maken heeft zoveel mogelijk uit handen.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over re-integratie van een langdurig zieke werknemer?

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de manieren waarop wij u kunnen ondersteunen bij het re-integratietraject voor een langdurig zieke werknemer. We hebben hier het hele programma voor u klaarstaan dat komt kijken bij het ontwikkelen van een re-integratietraject. We gaan samen met u bekijken wat voor werk er binnen uw bedrijf te vinden is dat overgenomen kan worden door uw langdurig zieke werknemer.

“Work2Work staat voor u klaar!”