Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

De re-integratie van loondoorbetaling werknemer

Als u een werknemer heeft die langdurig ziek is of om een andere reden niet kan werken, dan zal u er alles aan gelegen zijn om deze binnen uw bedrijf te re-integreren. Wilt u weten hoe het zit met de loondoorbetaling van uw werknemer tijdens re-integratie? We raden u aan om contact met ons op te nemen. We hebben bij Work2Work arbeidsdeskundigen klaarstaan die graag samen met u willen kijken hoe het re-integratietraject en loondoorbetaling van uw werknemer het beste geregeld kan worden. Work2Work is een bedrijf waar specialisten op dit gebied voor u aan het werk gaan.

Re-integratietraject en loondoorbetaling van werknemer

Heeft u mensen in dienst die lange tijd niet voor u kunnen werken? U bent dan bij wet verplicht om deze mensen toch door te betalen. Dit druk natuurlijk flink op uw budget. Het is dan goed om eens te bekijken of deze mensen op een of andere manier toch weer voor u aan het werk kunnen gaan. Misschien is het mogelijk om deze mensen een andere functie te laten bekleden binnen uw bedrijf. Dit is iets wat goed met alle betrokkenen door moet worden genomen. We hebben het dan niet alleen over u en uw werknemer, maar ook over bijvoorbeeld een bedrijfsarts. We kunnen samen met u kijken welke functie er binnen uw bedrijf beschikbaar is voor deze werknemer.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Re-integratie en loondoorbetaling voor werknemer opzetten

Moet u een re-integratietraject en loondoorbetaling voor uw werknemer regelen? U heeft dan meerdere regels en wetten waar u aan moet voldoen. Bij Work2Work weten we precies waar u zich allemaal aan moet houden. Maak een afspraak met ons om dit allemaal met u door te nemen en samen te bekijken hoe wij u kunnen ondersteunen bij de re-integratie van uw werknemer. Het is van groot belang dat dit goed geregeld wordt. Dit is in het belang van u, maar ook in het belang van uw werknemer.

“Work2Work staat voor u klaar!”