Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Missie & Visie

Hier staat de missie & visie van Work2Work beschreven:

Missie:

Bij Work2Work geloven wij dat personele dienstverlening mensenwerk is. Wij willen onze cliënten en klanten dan ook de mogelijkheid bieden om een betere leefwereld te creëren in hun loopbaan. Deze leefwereld is gebaseerd op ontwikkeling, motivering en bovenal betrokkenheid. Onze pijlen staan altijd gericht op zowel de klant als de cliënt. Daarom streven wij continue naar een betere kwaliteit van onze diensten, zodat de verwachtingen van onze klanten en cliënten steeds worden overtroffen. Onze kernwaarden persoonlijk, betrokken en daadkrachtig helpen ons om vast te houden aan ons ideaal.

Visie:

Wij geloven er in dat werk een groot gedeelte uitmaakt van wie een persoon of een organisatie is. Wij blijven er continue aan werken om onze cliënten zo goed mogelijk te begeleiden naar een nieuwe baan of herintreding in de huidige baan. Wij blijven betrokken, persoonlijk, daadkrachtig in onze acties en begeleiding.

Wij geloven dat wanneer we mensen stimuleren hun talenten te gebruiken en te inspireren om zichzelf te ontwikkelen, dat ieder individu en/of organisatie samen met Work2Work de kansen in handen heeft om stapje voor stapje bij te dragen aan het bereiken van diens doelstellingen.

Klanttevredenheid

In een onafhankelijk onderzoek door Enneus in 2021 is de klanttevredenheid gemeten op: 8,0.

Uitstroom

Met een hoog uitstroompercentage scoort Work2Work boven de landelijk gemiddelde norm van UWV.

Certificaten

Wij zijn gecertificeerde specialisten met o.a. NMI, BSI, NLP, NVvA, Hobéon SKO, en SRA certificaten.