Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Het outplacementbureau voor Utrecht

Heeft u personeel dat om economische redenen boventallig is geworden? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Work2Work. Ons bedrijf is een outplacementbureau dat actief is in Utrecht, provincie Utrecht en omstreken. Met andere woorden, wij gaan voor uw mensen op zoek naar een nieuwe baan. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de wensen van uw mensen, maar ook met het niveau van de baan die ze nu moeten verlaten. We komen graag eens bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen en te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Outplacement in Utrecht

Het is voor veel bedrijven niet makkelijk om alle mensen die ze in dienst hebben ook in dienst te houden. Er zijn altijd wel economische zaken die minder lopen, waardoor er mensen bij het bedrijf weg moeten. Als u wilt dat deze mensen toch een goede baan kunnen houden, dan schakelt u ons in. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om uw mensen op weg te helpen naar die goede nieuwe baan. Bij Work2Work vinden we het belangrijk om u er zo goed mogelijk van op de hoogte te stellen wat precies onze taak is. Zo zorgen wij er onder andere voor dat uw mensen een goede training krijgen op het gebied van solliciteren, maar kunnen we ook aan de slag gaan met NLP als uw mensen hier behoefte aan hebben.

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please do not fill this field!

Meer weten over ons outplacementbedrijf voor Utrecht?

Als u meer wilt weten over wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Work2Work. We zorgen er graag voor dat u helemaal op de hoogte bent van wat er bij ons allemaal mogelijk is. Samen met u maken we een plan om uw mensen zo snel mogelijk aan goed werk te helpen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie en de diensten die wij u allemaal aan kunnen bieden. Ook op het gebied van re-integratie bent u bij ons aan het juiste adres.

“Work2Work staat voor u klaar!”