Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Eigen risicodrager ziektewet

Eigen risicodrager ziektewet

Heeft u bij uw bedrijf mensen werken waarvoor u het eigen risico draagt? Dan houdt dit in dat u de kosten voor deze ziektewet geheel of gedeeltelijk zelf moet dragen. U zult er dan bij gebaat zijn dat uw werknemer weer aan het werk kan gaan, of kan re-integreren bij een ander bedrijf. Bij Work2Work helpen wij u hier graag bij. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van alles wat met re-integratie te maken heeft. Neemt u dan ook contact met ons op als u als eigen risicodrager voor de ziektewet samen met ons wilt bekijken hoe u hier het beste bij te werk kunt gaan.

Re-integratie eigenrisicodrager in de ziektewet

Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het re-integratietraject voor een eigenrisicodrager in de ziektewet? Wij vertellen u hier graag meer over. Wij helpen u namelijk als werkgever om te besparen op de kosten die komen kijken bij werknemers die in de ziektewet zitten. Wij helpen u zo om de schade te beperken als u een werknemer heeft die langdurig ziek is, of arbeidsongeschikt is geworden. Wij helpen graag bij het vinden van een passende functie voor deze persoon binnen uw bedrijf, of indien die niet mogelijk is bij een ander bedrijf. In een persoonlijk gesprek nemen we alle opties op dit gebied graag een keer met u door.

bel ons nu

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kies één van de volgende personele diensten voor meer informatie:

Meer weten over re-integratie eigenrisicodrager in de ziektewet?

We hebben elders op deze website uitgebreide informatie voor u klaarstaan over waar een eigen risicodrager voor de ziektewet allemaal mee te maken heeft. We vinden het belangrijk om u hierbij zo goed mogelijk te informeren over wat hier allemaal bij komt kijken. U kunt natuurlijk ook altijd met ons bellen of mailen om uw vragen over dit onderwerp aan ons te stellen. Re-integratie voor een eigenrisicodrager in de ziektewet is een belangrijk onderwerp voor elk bedrijf waar mensen werken die arbeidsongeschikt zijn geraakt of die om een andere reden in de ziektewet terecht zijn gekomen.

“Work2Work staat voor u klaar!”