Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Eigen risicodrager WGA

Re-integratie van een eigen risicodrager voor de WGA

Heeft u bij uw bedrijf mensen in dienst waarvoor u eigen risicodrager voor de WGA bent? En zijn deze mensen in de WGA terecht gekomen? Dan is het belangrijk voor u als werkgever dat deze mensen snel weer aan de slag kunnen gaan. Work2Work helpt u graag hierbij. We bekijken samen hoe een bepaalde werknemer ervoor staat en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat deze persoon weer een functie aan kan nemen, bij uw bedrijf of bij een ander bedrijf. Op deze manier helpen wij u om zo snel mogelijk weer op de kosten te besparen die bij een re-integratie van een eigen risicodrager voor de WGA allemaal om de hoek komen kijken.

Een re-integratietraject voor een eigen risicodrager in de WGA

We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het weer aan het werk helpen van mensen die in de ziektewet of WGA terecht zijn gekomen. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij hierover op deze website voor u klaar hebben staan. Onze mensen helpen u graag verder door samen met u te bekijken wat er op het gebied van de re-integratie allemaal mogelijk is. Wij zetten voor uw werknemers een traject op dat hen snel en verantwoord weer aan het werk helpt.

bel ons nu

Vraag informatie aan

Voor meer informatie kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kies één van de volgende personele diensten voor meer informatie:

Aan de slag met de re-integratie van een eigen risicodrager in de WGA

Als u wilt dat wij voor u aan de slag gaan, dan horen we graag van u. In een persoonlijk gesprek maken we kennis met u en de betreffende persoon, waarna wij een re-integratietraject voor een eigen risicodrager in de WGA opstellen. Het is daarbij belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt geregeld. Goed voor u, maar ook voor de werknemer die in de ziektewet terecht is gekomen. Elders op deze website hebben wij hier uitgebreide informatie over klaarstaan voor u, alsmede over wat wij als bedrijf allemaal voor u kunnen betekenen.

“Work2Work staat voor u klaar!”