Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Tijdlijn Re-integratie Spoor 3

Hier volgt de tijdlijn met belangrijke activiteiten tijdens een re-integratietraject:

Datum aanmelden voor traject plus 4 weken

Dag 1: Plan maken
Een plan wordt opgezet, afspraak met cliënt voor intakegesprek. Duur tot opleveren van een gereed en getekend Spoor 3-plan is maximaal vier weken.

Week 4: Opmaak CV en Sollicitatiebrief
Vanaf week 4 wordt het Curriculum Vitae en basis sollicitatiebrief van de werknemer opgemaakt. Work2Work biedt werknemer het trainingsboek: “Koersen naar Werk” aan met sollicitatietraining, sollicitatie instructie en een beroepentest.

Solliciteren:
Vanaf week 4 tot het einde van het traject wordt er gezocht naar passend werk, waarop de werknemer moet solliciteren. Voorwaarden: Minimaal 5 sollicitaties per maand door cliënt. Dit proces loopt dus door tot een passende werk in de vorm van betaald arbeid is bereikt.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u ons bellen via: 0252-417928 of e-mail: info@work2work.nl

Week 8: Start Werkervaringsplaats
Vanaf week 8 tot het eind van het traject is het mogelijk om te starten op een werkervaringsplaats waar werknemer kan re-integreren. Vervolgens kan werknemer de uren opbouwen naar de urenomvang van de voorliggende arbeidsovereenkomst. Dit betreft bij voorkeur een plek waar cliënt bij gebleken geschiktheid kan blijven werken in betaalde arbeid.

Betaalde Arbeid:
Wanneer cliënt niet kan blijven werken in betaalde arbeid bij deze werkgever, zal actief worden gesolliciteerd naar betaalde arbeid.

Einde Traject: Uitplaatsing
Het einde van de traject is pas bereikt bij uitplaatsing in structurele werkzaamheden in een nieuwe (betaalde) baan, tegen 65 procent loonwaarde ten opzichte van het maatmanloon.