Skip to main content
Grachtweg 2 (De Oude Pastorie), 2161 HN Lisse, Tel: (0252) 417928, E-mail: info@work2work.nl

Proefplaatsing

Bent u als werkgever en op zoek naar gemotiveerde werknemers die zich maximaal inzetten voor uw bedrijf? En wilt u in aanmerking komen voor aantrekkelijke regelingen wanneer u re-integratie cliënten aanneemt?

Netwerk
Wij hebben een groot aanbod aan re-integratie cliënten, die niet kunnen wachten om op de arbeidsmarkt terug te keren. Wij koppelen de geschikte cliënten aan de door u aangeboden functie(s) en we kunnen dit proces ook nog geheel kosteloos voor u bemiddelen.

Premiekorting
Daarnaast zijn er voor u als werkgever veel voordelen. Zo kunt u flinke premiekortingen krijgen wanneer u een oudere en/of gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemer aanneemt. Ook vergoedingen voor werkplekaanpassingen behoren tot de mogelijkheden.

Proefplaatsing
Om erachter te komen of een medewerker geschikt is voor een nieuwe functie, kunt u diegene drie maanden op proef plaatsen binnen uw bedrijf. Dat is voor u dan geheel kosteloos, omdat de werknemer tijdens de proefplaatsing zijn UWV-uitkering behoudt. Zo weet u of de werknemer voldoet in zijn of haar (nieuwe) functie, zonder dat daar verplichtingen aan zijn verbonden.

Wilt u meer informatie over onze aantrekkelijke regelingen? Neem dan contact met ons op.