Reintegratie Rotterdam

Meer weten over reintegratie in Rotterdam?

Als u meer wilt weten over reintegratie in Rotterdam en omstreken, dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Work2Work. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal komt kijken bij een reintegratietraject. Als reintegratiebureau voor Rotterdam en omstreken weten we als geen ander wat u allemaal nodig heeft om een zo goed mogelijke reintegratie mogelijk te maken. Ons reintegratiebedrijf voor Rotterdam heeft mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat uw werknemer snel weer aan de slag kan gaan.

Aan de slag met reintegratie voor Rotterdam

Als reintegratiebureau voor Rotterdam komen we om te beginnen eens bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. We gaan in gesprek met u en uw werknemer, om te bekijken wat er precies aan de hand is. We bekijken welke mogelijkheden er zijn binnen uw bedrijf om deze werknemer een andere functie aan te bieden. Mocht het zo zijn dat er geen functie beschikbaar is, dan is het wellicht beter om te gaan kijken of er bij een ander bedrijf plaats is voor uw werknemer. Ook hierin nemen wij het voortouw, om er voor te zorgen dat uw werknemer zo snel mogelijk ergens anders aan de slag kan.

Work2Work biedt personele diensten aan zoals:

Meer weten over ons reintegratiebedrijf voor Rotterdam?

Als u meer wilt weten over ons reintegratiebureau voor Rotterdam en omstreken, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We staan altijd klaar om u te voorzien van het best mogelijke advies over reintegratie. Bij Work2Work werken mensen die experts zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling en die klaar staan om u de reintegratie van uw werknemer uit handen te nemen. In een persoonlijk gesprek over reintegratie in Rotterdam nemen zij graag alle mogelijkheden eens met u door.