Reintegratie Den Haag

Reintegratie in Den Haag

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van reintegratie in Den Haag? Specialisten die precies weten hoe er omgegaan moet worden met werknemers die niet meer kunnen functioneren binnen hun huidige functie. We gaan als Work2Work graag eens met u om tafel om te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reintegratie. Als reintegratiebureau voor Den Haag kunt u ons inschakelen voor zowel een reintegratie 1e spoor als een reintegratie 2e spoor. Ons reintegratiebedrijf voor Den Haag heeft mensen in dienst die als geen ander weten wat er op het gebied van reintegratie allemaal mogelijk is.

Het reintegratiebedrijf voor Den Haag

We raden u aan om eens bij ons te komen kijken als u de mogelijkheden door wilt nemen die wij u te bieden hebben. We kunnen gaan kijken of een reintegratie 1e spoor mogelijk is. Hierbij blijft de werknemer bij u in dienst, maar dan in een andere functie. Dit kan een geheel andere functie zijn, die wel op de mogelijkheden van uw werknemer is afgestemd. Als reintegratiebureau voor Den Haag staan we ook klaar om te kijken of er een reintegratie 2e spoor mogelijk is. Hierbij vertrekt de werknemer bij uw bedrijf, om bij een ander bedrijf een nieuwe functie te gaan bekleden.

Work2Work biedt personele diensten aan zoals:

Meer weten over reintegratie in Den Haag?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Work2Work u te bieden heeft. We hebben namelijk een bedrijf voor u klaarstaan met experts op het gebied van alles wat met arbeidsproblematiek te maken heeft. U kunt ook even op onze website kijken om te zien wat wij hier allemaal voor informatie over dit onderwerp voor u klaar hebben staan. Bij Work2Work werken mensen die er in de regel binnen 9 tot 12 maanden voor zorgen dat uw mensen weer aan het werk zijn.