Home

Welkom bij Work2Work

Work2Work is onder andere gespecialiseerd in personele diensten zoals: Spoor 1 Dienstverlening en Spoor 2 Dienstverlening. Met deze re-integratiediensten helpen wij werkgevers kosten te besparen, loonsancties te voorkomen en schade te beperken als een werknemer langdurig ziek of arbeidsongeschikt is geworden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we deze werknemer met de juiste begeleiding weer spoedig aan een (nieuwe) passende baan kunnen helpen, mogelijk bij hun huidige werkgever (Spoor 1) en anders bij een nieuwe werkgever (Spoor 2).

Op het gebied van re-integratie bieden wij ook diensten aan zoals: Re-integratie voor Verzekeraars, Arbodiensten, Gemeentes en Re-integratie via UWV. Re-integratie via UWV oftewel Werkfit Maken houdt in dat wij mensen met een uitkering helpen, begeleiden en klaarstomen om weer aan het werk te kunnen gaan. Wij zijn ook gespecialiseerd in andere personele diensten als: Outplacement / Mobiliteit, Mediation en Personal Coaching. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lisse en Work2Work heeft ook meerdere begeleidingslocaties door heel Nederland.

Kies één van de volgende personele diensten voor meer informatie:

Work2Work staat bekend als landelijk re-integratiebedrijf met een hoog klanttevredenheidscijfer 8,3 en een hoog re-integratie-uitstroompercentage. Deze resultaten zijn bereikt door onze persoonlijke, betrokken en daadkrachtige aanpak. Wij bieden u als werkgever of werknemer op deze site meer informatie over onze diensten. Mocht u nog vragen of interesse hebben in één van onze personele diensten? Maak dan snel een afspraak met ons via: info@work2work.nl of bel: 0252-417 928.

Work2Work staat voor u klaar!